Sayfa İçeriği

Kaslarınız ne kadar güçlü olursa vücudunuz da o kadar sağlıklı olur. Kaslarınızı güçlendirmeyi hedefleyen Inshape Kas Atımı tedavisi, kasları çalıştırırken aynı zamanda yağ hücrelerini de parçalayarak bölgesel kiloların verilmesinde de destek olmaktadır.

INSHAPE kas atımı tedavisi; yüksek yoğunluklu odaklı elektromanyetik enerji kullanarak vücuda etki eder. Bu enerji sayesinde tedavi edilen bölgedeki kasların kasılması sağlanır. Yarım saat gibi bir sürede kasların ortalama 20 bin defa kasılmasını sağlar. Kasların bu derece yoğun şekilde çalışması ise sadece kas liflerinin yoğunluğunu artırmakla kalmıyor aynı zamanda tedavi edilen bölgedeki yağ yakımını da desteklemektedir.

Inshape Kas Atımı Tedavisi Nedir ;

 

  • Karın kaslarını biçimlendirmede destek,
  • Kalça sıkılaştırmada destek,
  • Kol kaslarını güçlendirme, bu bölgedeki sarkmaları toparlamada destek,
  • Bacak sıkılaştırma da destek tedavi olarak kullanılır.

Karın Kası

Güçlü karın kasları dimdik durmanızı sağlar. Karın bölgesi yoğun diyet ve egzersiz programına rağmen bile forma girmesi zor bölgedir, özellikle de hamilelik sonrasında.

Bu tedavi yöntemi yağ dokusunun altındaki kasları güçlendirme, kas yoğunluğunun arttırılmasına ve yağ hücrelerini parçalayarak vücuttan atılmasına yardımcı olarak destek tedavi sağlar.

Kalça

Kalçaların formunu kaybetmesi ve popo düşüklüğü gözlenen hastalar da bu tedavi yöntemi kullanılabilir.

Kol

İlerleyen yaşla birlikte sıkılığını kaybeden, gevşeyen kolları desteklemek amacıyla bu tedavi yöntemi kullanılabilir.

Bacak

İlerleyen yaşla birlikte sıkılığını kaybeden iç bacaklarda gevşeme ve sarkma görülebiliyor. İç bacaklar dışında bacakların alt kısmını, yani baldırları toparlamada da bu tedavi yöntemi kullanılabilir.

Inshape kas atımı tedavisi sonucu;

Altıncı ve son seanstan iki-üç hafta sonra tedavinin sonucu gözlemlenebilir.

Inshape kas atımı tedavisi iyileşme süreci;

Tedaviden sonra hasta normal yaşamına geri dönebilir. Tedavi edilen bölgede, çok fazla egzersiz yapılmışa benzer ağrı ve sızılar olabilir. Bunların birkaç gün içinde geçmesi beklenir.

Klinik çalışmalar tedavinin olumlu etkilerinin bir yıl sonra bile devam ettiğini gösteriyor. Koruyucu etki için tedavide kaç seansa ihtiyacınız olduğu doktorunuz tarafından belirlenir.

İşlem Tablosu
İşlem Süresi

30 dk

İşe Dönüş

Hemen

Seans

6 - 12 seans

Klinik

Ataşehir

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Inshape Kas Atımı Tedavisi