Yaşlanma yer çekimiyle bağlantılı üç boyutlu bir süreç ve çene bölgesinin yaşlanma belirtilerinde etkisi de yadsınamaz. Kemiklerin yapılanmasına göre her bireyin yaşlanma süreci farklılık göstermektedir. İlk dönemlerde yaşlılık belirtisi olarak yanaklarda sarkma dikkat çeker.

6 nokta tekniği tedavisi içeriğindeki yüksek konsantrasyondaki farklı hyaluronik asitler ve beraberinde peptit, aminoasitler sayesinde deri, bağ dokuları ve destek yağ dokuların da elastin uyarısı ve nem kazancı sağlanır. Özel olarak belirlenmiş 6 nokta tekniği tedavisiyle uygulama sonrasında yüzde lifting etkisi görülür. Bu işlem derinden yüzeye total bir anti aging etkisi yapar.

Tedavi protokolü 2-4 hafta aralıklar ile 2-4 kür uygulamadır. Özellikle ciltte elastikiyet kaybının yaşandığı yüz, dekolte ve boyun, el ve kollara uygulanmaktadır.

 

Orta ve alt yüz bölgesinde lifting amacıyla kullanılan medikal bir tedavidir.

  • Yaşlanma sürecinde bozulan elastik liflerin ve kollajenin yeniden yapılanmasını sağlar. Bu sayede tedavi gerçekleşir lifting olur.
  • Yağ dokularındaki kayıpları ve bozulmaları onarır.
  • Akneye bağlı skarlar da dermal doku onarımını sağlar.
  • Cilt yüzeyinin yeniden yapılanmasını sağlar.
  • Cildin yaşa ve çevresel faktörlere bağlı (stres, sigara, güneş ışığı vb.) azalan amino asit, peptit ve hyalüronik asit ihtiyacını destekler.
İşlem Tablosu
İşe Dönüş

Hemen

İşlem Süresi

15 - 30 dk

Seans

2 seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    6 Nokta Tekniği Tedavisi