Vitamin tedavisi; son dönemde Koronavirüs ile mücadele için de üzerinde araştırmalar yapılan bir yöntem haline gelmiştir. Aynı zamanda kanser hastası bireylerin de yüksek doz C vitamini ile toparlanma sağlayabildiği, son dönemde yapılan araştırmalarda ortaya konmuştur. Hem virüslere karşı etkisinin olduğu düşünülmesi hem de yorgun düşmüş hastaların toparlanmasını sağlaması nedeniyle C vitamini tedavisi önemlidir.

İçeriğinde bulunan glutatyon ve alfo lipolik asitin anti-aging etkileri sayesinde, bağışıklık sisteminizi güçlendirmenin yanında cildinizdeki kırışıklıkların tedavisinde de kullanılır. Bağışıklık sistemimiz zayıfladığında hastalıklara yakalanma riskimiz o denli artmaktadır. Özellikle bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak, her türlü virüs veya bakteri kaynaklı hastalıktan korunmak adına önem taşımaktadır.

  • Bağışıklık sistemini güçlendirmek,
  • Genel olarak vücut detoksu yaparak serbest radikallerin etkilerini azaltmak,
  • Doktorunuz aksini belirtmedikçe herkes, bu tedaviden faydalanabilir.
  • Bunun dışında kemoterapi gören hastalar, emziren veya hamile kadınlar, bebek ve çocuklar için uygun değildir.
Damar yoluyla alınan C vitamini tedavisi direkt olarak vücuda enjekte edildiği için, ağız yoluyla alınan vitaminlere göre daha etkilidir. Damar yoluyla %100 kana karışan saf C vitamini, ağız yoluyla alındığında ancak %60-70 oranında kana karışabilir.

C vitamini tedavisi doktor kontrolünde hemşire eşliğinde serum olarak hastaya uygulanır. Tedavinin ortalama 30 dakikalık bir uygulama süresi vardır. Kaç seans uygulanacağı doktorun ve hastanın ihtiyaçları ve sağlık durumu doğrultusunda belirlenir. Ortalama 6 seans arasında uygulama öngörülmektedir.

İşlem Tablosu
İşlem Süresi

30 dk

İşe Dönüş

Hemen

Seans

6 seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    C Vitamini Tedavisi