Nem, cildin temel ihtiyacıdır. Cildin dolgunluğunun, pürüzsüz ve sıkı olmasının başlıca sebeplerinden biri olan nem, cilt için önem taşır. Her cilt tipinin nem seviyesi farklıdır.

Özellikle kuru ciltlerde, nem eksikliği en yaygın görülen problemdir. Nem maskesi tedavisi, cildin nem kaybına göre uygulanan nem yoğunluğu fazla olan maske tedavi uygulamasıdır.

Kuru ciltli kişilerde, cilt kendi nemini üretemez bu sebepten dolayı dışarıdan ekstra bir nem takviyesine ihtiyaç duyar. Haftalık bakımlarda uygulayacağınız nem maske tedavileri ile cildinizi neme doyurabilirsiniz. Çünkü nem maskeleri, cildinizi derinlemesine nemlendirme özelliğine sahiptir.

Haftada bir gün uygulayacağınız nem maskesi tedavisi yanında düzenli nemlendirici kullanmanız, cildinizin nem seviyesini dengede tutmak için oldukça önemlidir. Düzenli olarak nemlendirilen cilt, daha sağlıklı, sıkı ve pürüzsüzdür. Eğer kuru bir cilde sahipseniz veya cildinizde nemsizlikten dolayı kuruluk ve gerginlik problemi yaşıyorsanız cilt bakımınızda nem maske tedavilerine yer vermelisiniz.

Nem maskesi tedavisinin uygulama süresi yaklaşık 30-40 dakika sürmektedir. Tedavinin gerekli seans sayısı cildin nem ihtiyacına göre değişmekle birlikte 5 ila 10 seans arasında değişmektedir.

İşlem Tablosu
İşlem Süresi

30 - 40 dk

İşe Dönüş

Hemen

Seans

5 - 10 seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Nem Maskesi Tedavisi