Kılcal damar genişlemesi olarak daha fazla telaffuz edilen Kuperöz; yanaklar, alın, burun ve elmacık kemikleri üzerinde görülmektedir.

Kılcal damarların genişlemesi aşırı miktarda kanın geçişine neden olurken, kısa süre içinde kaybolan bir kızarıklık ortaya çıkar, eğer kızarıklık kalıcı ise bu durum Kuperöz ’ün habercisidir.

Deri altında özellikle yüz bölgesinde kılcal damarların genişlemesi ve cilt üzerinde kırmızı renkli çatlaklar halinde kendini göstermesidir. Görselliği olumsuz etkileyen bu rahatsızlık kılcal damar genişlemesinin bir etkisi olarak metabolizman bir rahatsızlık olsa da cildin sağlığını etkilediği ve ileri vadede cilde besin taşıyan bu damarların vasfını kaybetmesi ile cildin besinsiz kalması ihtimali vardır.

Açık renk ve hassas cilde sahip olanlar, sık sık yanaklar, alın, burun ve elmacık kemikleri üzerindeki kızarıklıklardan yakınırlar.

Kuperöz cilt bakımı tedavisinde, temizleme ürünleri ile önce cilt temizliği yapılır. Ciltte oluşan ölü tabakayı atmak için peeling tedavisinden sonra cildi sakinleştirici serum ve maske tedavileri yapılır.

İşlem Tablosu
İşlem Süresi

30 - 40 dk

İşe Dönüş

Hemen

Seans

4 seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Kuparöz Cilt Bakımı Tedavisi