Cilt lekeleri günümüzde kadın erkek pek çok birey için önemli bir sorun haline gelmiştir.

Cilt lekelerinin pek çok türü mevcuttur ancak güneş lekeleri, doğum sonrası lekeler, sivilce lekeleri sıklıkla karşılaştığımız leke türleridir.
Cilt tabakası çok güçlü bir yapıda olmasına karşın zamanın ve dış etkenlerin yıpratıcı etkisi karşısında hassaslaşır ve olumsuz etkenlere karşı savunmasız kalabilir. Bu durumlarda cilt, normal renginden farklı olarak belirgin lekelerin oluşmasına zemin hazırlayabilir.

Cilde rengini melalin verir. Ancak bazı melalin hücreleri ciltte eşit olarak dağılmak yerine gruplar halinde kümelenir ve lekeleri meydana getirir.

Özellikle ozon tabakasının giderek hasar görmesi ile uv ışınlarının zararlı etkilerine maruz kalınması ile bu risk artabilir. Güneş dolayısıyla da ultraviyole ışınları, lekelerin oluşmasında ya da koyulaşmasındaki etkenlerden bir tanesidir. Her türden leke tedavisinde hastalarımıza ısrarla vurguladığımız çok önemli noktalardan bir tanesi, güneş ışınlarından etkin korunmanın leke tedavisinin olmazsa olmazı olduğudur.

Leke bakımı tedavisi ile önce hastanın cilt temizliği yapılır. Ciltte oluşan ölü tabakayı atmak için peeling tedavi uygulamasından sonra leke için uygulanan özel peeling, serum ve maske tedavileri uygulanır.

İşlem Tablosu
İşlem Süresi

30 - 40 dk

İşe Dönüş

Hemen

Seans

4 seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Leke Bakımı Tedavisi