Sayfa İçeriği

Medikal estetikte yeni trend: Barbie Botoks (Trapez Botoks)… Tüm dünyayı etkisi altına alan Barbie filmi; modayı, kozmetiği, oyuncak dünyasını etkilediği gibi güzellik ve estetik anlayışını da etkiledi.

Günümüzde pek çok insanın tercih ettiği botoks uygulamalarına bir yenisi daha eklendi: Trapez Botoks (Barbie Botoks). Pek çok insanın çocukluk arkadaşı olarak gördüğü oyuncak Barbie’nin ince ve uzun boynuna sahip olmak isteyenler, tüm dünyada Trapez Botoksu popüler hale getirdiler.

Trapez Botoks (Barbie Botoks) Nedir?

Botulinum Toksin enjeksiyonu ile daha uzun ve düz bir boyun görünümü elde etmek için uygulanan bu işlemde trapez kaslarının gevşetilmesi sağlanır. Bu sayede omuzlar, gevşeyerek aşağıya iner. Sonuç olarak kişi, daha uzun bir boyun görünümü elde eder.

Sadece boynun daha uzun görünmesini sağlamakla kalmayan Trapez Botoks aynı zamanda gerginliği azaltarak kişinin duruşunu da iyileştiriyor. Bir saatten daha kısa bir süre içerisinde tamamlanabilen Trapez Botoks (Barbie Botoks) işlemi yurt dışında yüksek maliyetli prosedürlerden biri. Trapezius kaslarının gevşemesini ve küçülmesini sağlayan bu işlem, öğle arasında bile gerçekleştirilebilir.

İşlem Tablosu
İşlem Süresi

15 - 30 dk

İşe Dönüş

Hemen

Seans

1 seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Traptox Botoks (Barbie Botoks)