Sayfa İçeriği

Dekolte bölgesindeki deri daha ince ve daha hassastır. Bu nedenle yaşa ve çevresel faktörlere bağlı olarak azalan kollajen, dekoltede daha belirgin etkiler gösterir. Dekoltedeki cilt elastikiyetini kaybeder ve sarkar. Güneş hasarı da dekolte de cilt tonu eşitsizliğine, kırışıklıklara neden olur.

Zamanla ve güneşin etkisiyle dekolte bölgesindeki cilt nemini kaybeder ve kurumaya başlar. Bu da dekoltede kırışıklıklara ve güneş lekelerinde çoğalmaya neden olur. Tüm bu olumsuzluklara yaşa bağlı kollajen azalması da eklendiğinde dekoltedeki cilt gevşer ve sarkar. Hyaluronik asit içeren dermal dolgu maddeleri dekolteye enjekte edilerek dekoltenin daha genç görünmesi sağlanır.

Dekolte dolgusu, dekolte bölgesindeki kırışıklıkları doldurarak dekoltenin daha gergin ve daha sıkı görünmesini sağlayan ameliyatsız medikal estetik bir tedavisidir. Dekolte dolgusunda cildi içten onarmak amaçlı hyaluronik asit enjeksiyonlarından yararlanılır. Bu amaçla özel formüle edilmiş hyaluronik asit dolguları kullanılır. Hyaluronik asit içeren dolgu maddesi cildi içten onarır ve cildin nemini arttırır. İnce çizgi ve kırışıklıkları doldurarak dekolte bölgesindeki cildin daha gergin ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Dekolte Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Dekolte gençleştirme amacıyla uygulanan dekolte dolgusu minimal invazif bir işlemdir. Konusunda uzman bir hekim tarafından uygulanabilinir. Hyaluronik asit içeren dolgu maddesi dekolte bölgesine enjekte edilir. Bu enjeksiyon cildi güçlendirmeye, dekoltenin çökmüş ince çizgilerin görünümünü azaltmaya, cildin daha dolgun, daha canlı görünmesine hizmet eder. Enjeksiyondan hemen sonra dekolte bölgesindeki cilt kalitesindeki iyileşme fark edilir.

İşlem Tablosu
İşlem Süresi

15 - 30 dk

İşe Dönüş

Hemen

Seans

1 seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Boyun Dekolte Dolgu