Sayfa İçeriği

Kavitasyon vücudun sorunlu bölgesine yoğunluğu azaltılmış ultrasonik ses dalgaları verilerek yağları yakmaya yarayan bir zayıflama, bölgesel zayıflama, selülit tedavi yöntemidir. Yağları parçalayıp su ile absorbe edip, hücre duvarını bozarak açığa çıkan yağ ve yağ asitlerinin lenf yolu ile vücuttan atılımını sağlar.

Ameliyatsız yağ eritme yöntemi olan kavitasyonun esası; ultrason dalgaları ile yağ dokularının eritilmesidir. Bu yeni teknolojiyi kullanan çok sayıda cihaz vardır ancak önemli olan burada maksimumda etki gösterecek güvenli bir cihaz ve uygulama ile tedavi olmaktır . Bu tedavi ile selülit tedavisinde, bölgesel yağlanmaların ve cilt sarkıklıklarının azaltılmasında iyi sonuçlar elde edilmektedir.

US tedavisi ile birden fazla yöntem aynı anda uygulanabiliyor!

Bu teknoloji sayesinde; kavitasyon, endolift, sıkılaştırma ve lenf drenajı gibi yöntemleri aynı seansta uygulayabilmek mümkündür.

Bütün bu yönleriyle kişilerin bölgesel değişiklik arzu ettiği durumlarda, bu ihtiyacı konforlu, ağrısız ve noninvazif şekilde karşılayacak bu uygulama gerekli durumlarda hekim kontrolünde mezoterapi, karboksiterapi, radyofrekans, cryo lipoliz tedavileri ile kombinlenebilmektedir. Kavitasyon cerrahi bir yöntem değildir. Acı, sızı vermez. Kişi günlük hayatına hemen geri döner.

Kavitasyon ultrason cihazı ile yapılır. Yapılan çeşitli klinik çalışmalarda ultrason (eximia) tedavisi ile 40 – 80 dk süren bir seansta 2 – 5 cm arasında incelme olduğu rapor edilmiştir. Sağlanan bu incelmenin sürekliliği için 5 – 10 seanslık tedavi programları tercih edilmelidir. İşlemden sonra idrarda koyu renk görülmesi normaldir. Böbrek ve karaciğerden yağ atılımını gösterir.

İşlem Tablosu
İşlem Süresi

45 - 60 dk

İşe Dönüş

Hemen

Seans

min. 8 seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Kavitasyon Ultrason Tedavisi