Her insanda bulunan cilt gözenekleri, kimilerinde daha geniş açılara dönüştüğü için cilt sorunu olabilir. Cildin yapısı, gözeneklerin oluşumunu etkileyen önemli unsurlardandır. Gözeneklerin belirgin halde olması ve gözenekleri yağ, toz gibi etmenlerin yerleşmesiyle iltihap, sivilce ya da yara gibi minik oluşumlara neden olabilir.

Cilt gözeneklerinin genişlemesi aslında birçok faktöre bağlı olabilir. En sık görülen faktörler; genetik, ilaçlar, beslenme, ergenliğe geçiş ve yağlı cilde sahip kişilerdir. Gözeneklerin büyümesinden kaynaklanan sorunlara cilt gözenekleri sıkılaştırma tedavisi uygulanmaktadır.

CO2 fraksiyonel lazer ya da Q-swidged Nd;yag lazer tedavisi ile gözenekleri kalıcı sıkılaştırmak mümkündür. Geniş gözeneklerin sıkılaştırılmasında lazer sistemleri etkilidir. Lazerle ciltteki elastik ve kollajen liflerde ani bir kısalma ve ciltte sıkılaşma oluşur. Cilt altı bağ dokusunda yeniden yapılanma sayesinde de cilt daha sıkı bir görünüm kazanır.

CO2 fraksiyonel lazer teknolojisi ile uygulamalar, olumlu sonuçlar kazandırır. Yine Q switch Nd: yag lazer sistemi, leke tedavilerinde, cilt yenilemede ve cilt gözeneklerini sıkılaştırmak için kullanılan başarılı yöntemlerden biridir.

Cilt Gözenekleri Sıkılaştırma Kimlere Yapılabilir?

Cilt gözeneklerinden rahatsız olan kadın veya erkek tüm danışanlara uygulanabilir. Cilt gözenekleri sıkılaştırma yöntemleri, uygulanacak cilt yapısına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Gözeneklerin miktarı, büyüklükleri ve hangi bölgede daha yoğun olduklarıyla alakalı, uygulama yöntemi belirlenir.

İşlem Tablosu
İşe Dönüş

Hemen

İşlem Süresi

min. 5 dk maks. 90 dk

Seans

4 - 8 seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Lazerle Geniş  Gözenek Tedavisi