Sayfa İçeriği

Özellikle yaz mevsiminde insanları en çok rahatsız eden şeylerin başında koltuk altı terlemesi ve bundan kaynaklanan koku gelir. Bu sorun deodorant, stick, roll-on gibi ürünlerle giderilmeye çalışsa da geçici çözüm oldukları için pek de konforlu değillerdir.

Koltuk altı terlemesinde en etki çözüm yolu ise botokstur. Koltuk altı terleme botoksu ile ter bezleri baskılanarak uzun süreli bir konfor alanı oluşturulur.

Koltuk Altı Botoksu Nedir?

Her bireyde bir miktar terleme olması doğaldır. Ter bezleri çevresinde bulunan kaslar, vücut ısısı ve elektrolik dengesini sağlamak kasılarak bir miktar terler. Ancak ilerleyen yaş veya genetik nedenlerle terleme bazen çok aşırı olur. Buna; heyecanlanma, utanma, stres, ilaç kullanımı ve bazı hastalıklar neden olabilmektedir. Özellikle koltuk altı, avuç içi veya ayak içlerinde aşırı terleme görülmektedir. Oysa koltuk altı botoks uygulaması ile bu sorunların önüne geçmek son derece kolaydır.

Koltuk altında çeşitli nedenlerle meydana gelen aşırı terlemeleri önlemek için yapılan botoks tedavisidir. Botoks tedavisi, koltuk altında oluşan terleme şikâyetlerini azaltan en önemli tedavi yöntemidir. Koltuk altı terlemesini önlemek için terleme karşıtı ürünler kullanılsa da etkisi geçicidir. Koltuk altı terleme botoksu ise 6-8 ay arası terlemeyi önleyerek daha konforlu bir yaşam sunar.

Aşırı terleme sorununun psikolojimiz ve sosyal yaşantımız üzerindeki etkileri de büyüktür. Bazı insanlar avuç içlerindeki terlemeden ötürü başkaları ile tokalaşmaktan çekinir. Sosyal hayattan dışlanmasına veya kendisini izole etmesine kadar uzanan ciddi sonuçlar doğurur.

İşlem Tablosu
İşlem Süresi

15 - 30 dk

İşe Dönüş

Hemen

Seans

1 seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Koltuk Altı Terleme Botoks