Kişinin çevreye verdiği izlenimi en çok etkileyen yüz bölümü ve göz çevresidir. Göz kapağı derisi yapısı ve işlevi gereği en ince tabakalara sahiptir. Göz altı mezoterapisi, göz çevresinde oluşmaya başlayan yaşlanma ve yorgunluk etkileri ortadan kaldırılır.

Göz altı mezoterapisi birçok göz çevresi estetik sorununa çözüm sağlar. Göz altı mezoterapisi öncelikle göz altı morlukları tedavisi sağlar. Göz altı kararması olarak da tabir edilen ve oldukça sık görülen göz çevresi sorunlarında da göz altı mezoterapisi oldukça etkili bir medikal estetik işlemdir. Genetik göz altı morlukları için de güzel sonuçlar sunar. Göz altı mezoterapisi uygulandığı alanda cilt kalitesini artırır ve göz altı bölgesinde yenilenme sağlar.Göz altı mezoterapisi, direkt göz altı çukurunu hedef alır ve güvenli bir şekilde bu alanda onarım sağlar. Göz altı morlukları ve göz çevresi kararması dışında göz çevresinde oluşan ince kırışıklık ve çizgiler için de fayda sağlar. Göz altı kızarıklığı, göz altı torbalanması, göz altı halka oluşumları ve göz kapağı ödemleri için de kullanılabilen bir tedavi yöntemidir.

Göz altı mezoterapisi içeriğindeki bileşenler, göz çevresindeki sorunlara etki edecek özel karışımlardır. Bu karışımlar, deri altına verildiğinde olumlu tepkime ile göz çevresindeki sorunların giderilmesi sağlanır. Göz mezoterapisi formülasyonu ciltte yeniden yapılandırma amaçlayan bir kompleks içeriktir. Bu formülasyon göz çevresi derisinin kalitesini artırır. Göz mezoterapisi içeriği için göz çevresindeki estetik problemleri gideren ve cildi canlandıran bir kokteyl de denilebilir.

Göz altı mezoterapisi içeriği göz çevresinin gençleştirilmesi, göz altı morluk ve halkalanma sorunlarının giderilmesi için özel bir içeriğe sahiptir. Göz mezoterapisi içeriğinde hyaluronik asit, kolajen aminoasitleri, vitaminler, meyve asitleri, antioksidan ve C vitamini gibi farklı vitamin ve mineraller bulunur. Kişinin problemine yönelik olarak oluşturulan bu vitamin ve mineral karışımları göz çevresinde sorunlu alana deri altına enjekte edilir.

İşlem Tablosu
İşlem Süresi

20 - 30 dk

İşe Dönüş

Hemen

Seans

4 - 6 Seans

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Göz Altı Mezoterapisi