Sayfa İçeriği

Doku Stimülasyonu tedavisi, cildin yeniden yapılandırılması üzerine odaklanan bir teknik. Kolajen ve elastin üretimini artırarak cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarır. Özellikle kadınların yaşlanma belirtilerini gidermek, cilt sıkılığını artırmak ve gençleşmek isteyenler için tercih ettiği doku stimülasyonu tedavisi, yaş veya genetik faktörlerin yanı sıra güneş, sigara, yanlış ürün veya uygulama gibi dış etkenlere maruz kalan ciltlerde yaşlanma belirtilerini erken dönemde önlemek için tercih ediliyor.

Doku Stimülasyon Tedavi Yöntemi

Doku stimülasyon tedavi yöntemi ile cildin altına cildin ihtiyacı olan peptit, vitamin, aminoasit ve hyaluronik asit karışımlarının enjekte edilerek cilt dokusunun yenilenmesi ve canlanması, DNA hasarının onarımı sağlanır. Bu enjeksiyonlar, cildin içine yerleştirildiğinde kolajen ve elastin üretimini tetikler, böylece cilt daha sıkı, genç, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazanır.

Tedavide micro iğneler ve kanüller kullanılır. Kullanılan temel bileşen ise, cildin taşıyıcı kolonları kolajen liflerini besleyen, destekleyen, nemlendiren harç maddesi hyalüronik asit. Cildin ihtiyaçlarına göre hyalüronik aside ek olarak özel cilt canlandırıcı aktif bileşen içeren vitamin, antioksidan, amino asit, peptit, mineral, büyüme faktörleri gibi karışımlar da kullanılabiliyor.

Yaşlanmaya karşı önlem almak, güneş ışınları, kirlilik gibi çevresel faktörlerin zararlı etkilerinden korunmak, hasar görmüş cildini onarmak, yenilemek ve yaşlanmanın etkilerini azaltmak isteyenlerin başvurabileceği doku stimülasyonu tedavisi bu yönüyle farklı yaş gruplarında uygulanabiliyor.


Doku stimülasyonu tedavisi kısa süreli bir işlemdir. Uygulamanın hemen ardından hastalar günlük yaşamlarına dönebiliyor. Etkisi 3-5 gün içinde görülmeye başlar, 15. günden sonra etkisi tamamen ortaya çıkar ve yaklaşık 4 ay kadar devam eder.

İşlem Tablosu
İşe Dönüş

Hemen

İşlem Süresi

-

Seans

-

Klinik

Ataşehir - Nişantaşı

Yüz Tedavileri
İletişim Formu

    KVKK kapsamındaki aydınlatma metnini okudum, anladım kabul ediyorum.

    Açık rıza metnini okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

    Doku Stimülasyonu Tedavisi